Murtovoima Oy

Sujuvuuden takaavaa asian­tuntemusta

Monipuolinen osaaminen ja laaja-alainen tietotaito takaavat onnistumisen niin maan päällä kuin sen alla. Murtovoima Oy tuottaa rakennuttamispalveluita sekä infra-alalle että kiinteistörakentamiseen Helsingissä ja Uudellamaalla. 

01 Projektin­johto

Otamme kokonaisvastuun hankkeesi läpiviemisestä.

Lue lisää

02 Työmaa­valvonta

Varmistamme rakentamisen tavoitteiden toteutumisen.

Lue lisää

03 CV & referenssit

Vuosikymmenten kokemus luo pohjan osaamisellemme.

Lue lisää

Rakennuttamis­palveluja maan alla ja päällä


Murtovoima Oy & Jukka Hyttinen  | Helsinki & Uusimaa

Yrityksemme on erikoistunut infra-alan maanalaisiin urakoihin, mutta tuotamme rakennuttamispalveluja muillekin rakennusprojekteille. Osaamisemme kattaa erilaiset urakkamuodot hyvin laaja-alaisesti ja palvelumme sovitetaan projektikohtaisesti. Työmme ulottuukin yksittäisistä lausunnoista kokonaisten hankkeiden läpivientiin.


Vetovastuussa toiminnastamme on teknikko Jukka Hyttinen, jolla on taustallaan pitkä ura työpäällikkönä Suomen merkittävimmissä rakennusliikkeissä. Murtovoima Oy on jatkanut tätä työtä monien merkittävien projektien parissa, tarjoten poikkeuksellisen ketterää palvelua, jossa etusijalle asetetaan aina tilaajan tarpeet.


Työskentelemme pääasiassa Helsingissä ja Uudenmaan alueella, mutta suurempia toimeksiantoja otamme vastaan valtakunnallisesti. Kerromme mielellämme lisää, perehdymme hankkeeseesi ja annamme kilpailukykyisen tarjouksen!


Ota yhteyttä

Useiden urakkamuotojen taitaja

Rakennuttamispalvelut

Allianssiurakat

Projektinjohtourakat

Kokonaishintaurakat

Yksikköhintaurakat

Jaetut urakat

Share by: